Entrecôte 1kg

450,00 DKK

  • 1,0 kg lækker Entrecôte
Varekategori:

Entrecotes er en udskæring af oksehøjreb, hvor fedtkanten stadig er med. Inden stegningen er det en god idé, at ridse fedtkanten 3-4 steder, så undgår du at bøffen krøller sig sammen.

En god fedtfordeling og marmorering, er med til at give, et saftigt og smagfuldt stykke kød, der egner sig til grill, pande og ovn.
Stykket der bliver til entrecôte-steg og bøffer sidder forrest på kamstykket. Det er blandt de fem møreste stykker kød på oksen, grundet marmoreringen og fedtfordelingen. Disse får kødet til at smelte i munden på en og har derfor en helt speciel betydning for kødelskere. Navnet kommer fra det franske ord entrecôte, der løst oversat, betyder ”mellem ribbenene”. Stykket går også under en række andre navne, såsom Porterhouse steak i Storbritannien og Ribeye steak i USA.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Kød

Okse