Koteletter (fad)

150,00 DKK

  • 1,0 kg af fadkoteletter
Varekategori:

Fadkoteletten er en meget udbredt udskæring i detailhandlen, hvilket viser danskernes glæde over den ydmyge kotelet. Den skæres af filet uden fedtkant. Der skal ikke gøres meget ved kødet før tilberedning, men det er naturligvis en smagssag. For at bevare fadkotelettens mørhed, kan du med fordel gourmetsalte og stege din kotelet med fx krydderurter eller citronskal. En af de bedste ting ved svinekød er sødmen i kødet sammen med det salte, som får englene til at synge. Du opnår en dejlig umami-smag ved at brune kødet ved høj varme, til koteletten har en gyldenbrun overflade og herefter stege ved lavere varme til koteletten er svagt rosa i centrum. Fadkoteletten skal kun have få minutter på hver side for et godt og velsmagende resultat, der ophøjer hverdagskødet til noget fantastisk.

Yderligere information

Kød

Gris